START la înscrierile pentru CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014

February 17, 2014 by in category Blog with 0 and 0
Home > Blog > START la înscrierile pentru CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014

700_Challenge_Fit_Ars_Nova_2014

Become a FITNESS STAR!

Școala de fitness Ars Nova dă START la înscrierile pentru CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014!

Iată ce te așteaptă la Competitia Challenge Fit Romania 2014 

[youtube url=”http://youtu.be/7vAJSOR2nyI” autohide=”0″ autoplay=”1″]

 

Anul acesta ne-am propus să organizăm mai multe evenimente interesante, pentru a ne face noi prieteni și colaboratori, cu care să ne împărtășim ideile și experiența acumulată. Așadar, ca să ne meargă bine tot anul, ne-am pus pe treabă din februarie.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, în parteneriat cu Mens Mentis Group, SCT Turism Felix, Centrul fitness New Fit Way, Estetica Glamour, Studio B”YOU, Alina Toca distribuitor independent Herbalife, am început pregătirile pentru CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014. Cu această ocazie, invităm toate  centrele de fitness și de aerobic din țară și străinătate, precum și toate persoanele care practică o formă de exercițiu fizic într-un cadru organizat să participe la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Ce este CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014?
Cu ocazia CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014 vrem să adunăm la Băile Felix  zeci de echipe din  țară și străinătate, formate din oameni ce practică orice fel de exercițiu fizic. Vrem să legăm relații de prietenie, să-i motivăm, să ne implicăm cu toții în activități sportive si distractive, întrucât ne vom aduna în același loc oameni care împărtășim aceeași pasiune pentru sport și o viață echilibrată.

Fiecare centru sportiv, de fitness/ aerobic se poate înscrie la eveniment cu una sau mai multe echipe, formate din 10-15 persoane/echipa. Echipele vor fi antrenate în competiția propriu zisă dar și în numeroase workshop-uri organizate de instructori din țară și din străinătate. Vor avea șansa să se înscrie la  diverse concursuri pe echipe (feminine și masculine), individual (feminin/masculin), Miss&Mister Challenge Fit, pentru a câștiga cupe, medalii, diplome, premii speciale sau premiul Suprem CUPA CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Regulamentul complet îl puteți găsi aici.

PROGRAM CHALLANGE FIT ARS NOVA 2014

Locație: ȘTRAND APOLLO FELIX (terenul sintetic de fotbal)
Data: Sâmbătă 21 Iunie 2014 începând cu ora 10.00

10.00 Înscrierea concurenților
10.30 Înscriere competiție POWERLIFTING (pentru bărbați)
11.00 START CIRCUIT OCTANE (pentru femei)
14.00 MISS & MISTER Challenge Fit Ars Nova 2014
19.00 Festivitate de premiere

WORKSHOP-URI
14.00-14.40 Pilates – Master Trainer Teodora Lăzuran
15.00-15.40 Gymbar – Instructor Alexandra Giurgiu
16.00-16.40 Aquafitness – Master Trainer International Teodora Lăzuran
– Instructor EAA Diana Sabău
– Instructor EAA Andreea Nagy
17.00-17.40 Flexibar – Instructor Andreea Nagy
18.00-18.40 ZUMBA FUN echipa centrului de fitness ARS NOVA

22.00 PARTY Challenge Fit ARS NOVA

***Competiția și programul de workshop-uri se adresează tuturor turiștilor SCT. FELIX SA.
***Informații suplimentare  Tel. 0771.118.299, zilnic orele 10.00-16.00

Organizatori:
Școala de Fitness Ars Nova, SCT. Turism Felix SA. Mens Mentis Group
Parteneri:
Estetica Glamour, Studio B’YOU, Alina Toca distribuitor independent Herbalife, Agenția Digitală Ink9, New Fit Way București

De ce să particip la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014?
În primul rând, pentru a vă împrieteni cu oameni care activează în același domeniu cu dumneavoastră, pentru a vă fideliza clienții, respectiv angajații, pentru a încuraja ideea practicării exercițiului fizic și nu în ultimul rând, pentru că este vorba de competiție, iar competiția motivează pe oricine este pasionat de sport. 

“Prin această acțiune ne dorim să încurajăm populația să practice exercițiul fizic zilnic, să-i fidelizam ca și clienți ai centrelor dumneavoastră și totodată să motivăm instructorii de aerobic-fitness să se perfecționeze”, a declarat unul dintre organizatori.

Cu toții știm că este destul de greu să-ți faci clienți noi însă, poate și mai greu este să-i menții și să-i fidelizezi. La acest capitol vă dăm o mână de ajutor. CHALLENGE FIT ARS NOVA este o ocazie de a vă motiva și inspira clienții, oferindu-le atenție și pregătire specială în aceasta perioadă, de a-i familiariza cu munca în echipă dar și cu emoțiile unei competiții.

Fiecare echipă poate veni în echipamentul propriu, își poate alege un nume, un slogan și ca să fie mai distractiv, echipa poate să-și prezinte propria coregrafie de maxim un minut, în cadrul competițiilor.

Te provocăm, sportul poate fi altfel!
Pe lângă muncă, distracție și voie bună, vă propunem să participați la workshop-uri și prezentări ale partenerilor noștri.

Sâmbătă 21 Iunie, vom încheia ziua cu un MEGA PARTY unde îi vom sărbători pe câștigători dar și pe toată lumea care va participa la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Am pregătit pentru participanți pachete de cazare și masă la prețuri avantajoase, în Băile Felix, la hoteluri de 2*3*4*.

Perioada 20.06-22.06.2014
oferta hotel

Participanții vor beneficia de intrare GRATUITĂ în Ștrandul Apollo – Felix pe perioada întregului eveniment.
Cei cazați la Hotel International și Hotel Termal beneficiază de acces gratuiut la piscinele hotelului și la sala de fitness.
Taxa de participare este de doar 50 lei/persoană și include participarea la concurs, workshop-uri, intrare MEGA PARTY,  intrări în Aqualand , valabile pentru cele 2 zile de eveniment.

Mai multe detalii la:
www.scoaladefitness.ro
contact@scoaladefitness.ro
https://www.facebook.com/scoaladefitnessarsnova
PERSOANA CONTACT: Teodora Lăzuran – tel. 0771 118 299 |0721 445 587
Organizator: Școala de Fitness Ars Nova

 

2015 © Copyright - Ars Nova