Teodora LĂZURAN

Home > Echipa noastră > Teodora LĂZURAN
Teodora-Lazuran

Maestru al sportului in gimnastica ritmica(1989),Absolventa a Scolii Nationale de Antrenori(specializare gimnastica ritmica) promotia 1993, Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport Arad – specializarea gimnastica – promotia 2005, Formator, pentru Teodora cel mai important lucru este disciplina, si se trage din rigorile statutului de performer in gimnastica ritmica unde are 10 titluri de campion al Romaniei.

Ca antrenor a reusit sa impartaseasca cunostintele si valorile pe care le-a acumulat ca sportiv copiilor cu care a lucrat si cu care a castigat importante titluri de campion national si absolut in gimnastica ritmica,peste 20 titluri de campion mondial,15 de vicecampion,15 titluri de campion al Romaniei,11 titluri de campion al Ungariei, la diferite sectiuni de dans.

Dupa 2005, odata cu dezvoltarea centrului propriu de dans si fitness ARS NOVA a contribuit prin activitatile pe care le-a organizat la constientizarea faptului ca miscarea este esentiala pentru trup si minte,este un factor determinant in dezvoltarea armonioasa a copiilor si in mentinerea in forma a adultilor.

In fitness are o experienta de peste 16 ani in predarea diferitelor ore de grup (aerobic, step,masterstreching,fitball si mai nou zumba basic1, basic2, aquazumba, zumbatomic).

Pasiunea pentru sport a determinat-o sa se implice activ in modul de viata sanatos al cetatenilor urbei, prin crearea propriei emisiuni “Sport,beauty & Fun” pe care a relizat-o si prezentat-o la posturile locale Antena 1 Oradea si TVS Oradea.

Ca antrenor personal, a reusit, prin implicare, cunoastere sa obtina rezultate exceptionale subiectilor pe care i-a antrenat.

Primul Master Trainer International Aqua Fitness din Romania, Teodora Lazuran!

2015 © Copyright - Ars Nova